Trenger du gode medarbeidere?

Vårt firma hjelper deg med å finne medarbeidere til flere ulike bransjer, både faste og midlertidige ansettelser. Et samarbeid med oss skal gi våre kunder trygghet, mindre risiko og en mer effektiv arbeidshverdag.

fleksibilitet

Fleksibilitet

Vi rekrutterer til de fleste bransjer og stillinger. Vi er opptatt av å tilpasse oss ditt behov og tar gjerne på oss skreddersydde prosjekter. Ved hjelp av moderne verktøy oppnår vi gode resultater effektivt.

prosess

Effektiv prosess

Hver kunde får sin egen veileder og rekrutteringskoordinator. Takket være dette kan vi agere raskt og effektivt tilpasse oss endringer, eller om det skulle oppstå noe uventet.

spar tid

Spar tid

Vi håndterer hele den operative siden og tar oss av utvelgelsesprosessen. Du som kunde møter bare nøye utvalgte kandidater. Det betyr at du slipper å bruke tid på å søke etter og verifisere kandidater selv.

erfaring

10 års erfaring

Vi bruker ulike kanaler og nettverk som vi har god erfaring med for å finne de beste kandidatene. I alle prosjekter og kundeforhold blir rekrutteringsprosessen tilpasset dine forventninger og behov, sammen med vår erfaring fra flere år i bransjen. Vi er opptatt av å gi deg som kunde de beste anbefalingene slik at vi sammen oppnår best mulige resultater.

lav-risiko

Lav risiko

Vi tilpasser garantiperioden for hver enkelt rekrutteringsprosess og kunde. I alle kundeforhold med faste ansettelser skjer selve betalingen først etter en medarbeider er bekreftet godkjent for oppdraget. Fornøyde kunder er viktig for oss!

verifisering

Trygg verifisering

Vi sjekker alle kandidater nøye, både deres personlighet og erfaring med teamarbeid. Referanser blir alltid kontaktet. Vi kan også organisere intervjuer i kundens kontorlokaler eller steder som er best mulig egnet for slike møter.

Hvordan en rekruttering utføres?

Trinn 1

Kravspesifikasjon - Vi analyserer din behov

Trinn 2

Annonsering - Vi skriver og publiserer selve stillingsannonsen

Trinn 3

Verifisering og utvalg - Vi håndterer hele det operative siden

Trinn 4

Videointervju eller telefonintervju - Vi tar den første kontakten av potensielle kandidater.

Trinn 5

Kandidatpresentasjon - vi presenterer utvalgte kandidater

Trinn 6

Sluttprosess - Velger dere den rette kandidaten. Kandidaten blir informert og kunde og kandidat blir satt i kontakt.

Hva slags arbeidere leter du etter?

Elektriker

Steinlegger

Taktekker

Murer

Industrimaler

Kranfører

Snekker

Stillasmontør

Hjelpearbeider

Finn medarbeider nå!

Karolina Bobrowska

eller

Fyll ut skjemaet

Loading...

Administratoren av dine personopplysnigner vil være firma JobbAssistanse AS. Ditt telefonnummer som er oppgitt i skjemaet ovenfor behandles kun for kontakt av vår kundekonsulent. Du finner mer informasjon i vårt personvernregler.