Trenger du gode medarbeidere?

Vårt firma hjelper deg med å finne medarbeidere til flere ulike bransjer, både faste og midlertidige ansettelser. Et samarbeid med oss skal gi våre kunder trygghet, mindre risiko og en mer effektiv arbeidshverdag.

Diversitet

Vi rekrutterer til alle stillinger og i hver bransje. Vi tilpasser oss fleksibelt til aktuelle behov og individuelle prosjekter. Vi oppnår tilsiktet effekter ved hjelp av moderne verktøy.

Handlingshastighet

Hver kunde har sin egen veileder og rekrutteringskoordinator. Takket være dette kan vi reagere raskt og ta umiddelbar handling når endringer eller uventede omstendigheter oppstår.

Sparing av tid

Vi håndterer hele det operative siden – som kunde møtes du bare med nøye utvalgte kandidater. Det betyr at du slipper å bruke tid på å søke og verifisere søknaden.

Ingen rutine

Vi bruker ulike søkekanaler for kandidater. Som en del av hvert prosjekt blir søk- og rekrutteringsprosessen bestemt individuelt i henhold til dine forventninger og vår erfaring.

Minimalisering av risiko

Vi justerer garantiperioden for hvert rekrutteringsprosjekt. I hvert tilfelle skjer utbetalingen etter en effektiv søk og ansettelse av ny medarbeider.

Verifisering

Vi sjekker nøye alle kandidater for personlinghen eller disposisjoner i arbeid i grupper. Vi kan også organisere rekrutteringsmøter i ditt hovedkontoer eller andre steder.

Finn medarbeider nå!

Ring til oss

Skriv til oss

eller

Fyll ut skjemaet

Administratoren av dine personopplysnigner vil være firma JobbAssistanse AS. Ditt telefonnummer som er oppgitt i skjemaet ovenfor behandles kun for kontakt av vår kundekonsulent. Du finner mer informasjon i vårt personvernregler.